skip to Main Content
 • Persoonlijk contact met keurmeester
 • Ook ná de keuring kun je ons bellen voor advies
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur contact
 • Complete keuring op locatie
Aankoopkeuring Camper

Aankoopkeuring Camper

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Lees meer

Aankoopkeuring Caravan

Aankoopkeuring Caravan

Aankoopkeuring met een uitgebreide controle van elektronische systemen, gas/water, remsystemen, kitnaden en vochtmeting in de caravan. We zijn binnen 24-uur op locatie in heel Nederland

Lees meer

Aankoopkeuring Buscamper

Aankoopkeuring Bus

Bus op het oog voor buscamper bouw? Camperhost geeft u zekerheid met een uitgebreide bus aankoopkeuring. Controle van elektronica, kilometerstanden, lak-dikte voor schade en een uitgebreide proefrit. In heel NL snel op locatie.

Lees meer

Heb je de video van Camperhost al gezien in het RTL-programma
‘Onderweg naar de regio’?

Over Camperhost

Aankoopkeuring Camper & Caravan

Camperhost geeft jou de nodige zekerheid over je beoogde camper, buscamper of caravan doormiddels van een professionele aankoopkeuring. Het keuren van campers en caravans is steeds complexer geworden, met name op het gebied van elektronica. Onze expertise in het controleren van camper/caravan elektronica, onze verkoopervaring en onze passie voor het vak zetten wij voor u in bij het aankopen van je nieuwe occasion of als je alleen een aankoopkeuring wilt. Je krijgt een compleet verslag van de technische staat van de camper of caravan. De controle doen we op locatie. U hoeft dus niet naar een speciale garage te komen!

Aankoopbemiddeling Camper & Caravan

Camperhost is een nieuw onderdeel van Carhost autobemiddeling. Camperhost is opgestart door mensen uit de automotive branche. We merkten namelijk dat veel klanten niet goed weten welke camper of caravan echt voldoet aan hun wensen en dat er altijd twijfels ontstaan wat betreft de technische staat van de camper of caravan. Vroeger was het makkelijk om tijdens een proefrit even naar een anwb-punt te gaan en een auto, camper of caravan technisch te laten keuren. Dit is tegenwoordig niet meer mogelijk en zul je het zelf moeten regelen. Of je moet tot koop overgaan zonder volledige informatie over de camper of caravan. Camperhost helpt jou bij de keuring en hieropvolgende bemiddeling bij aanschaf van een camper of caravan!

Waarom Camperhost?

Vertrouwen

Je hebt online een leuke camper of caravan gevonden, wat tegenwoordig heel eenvoudig is. Jouw droomcamper of caravan staat echter niet in de buurt, en is niet zomaar af te halen bij jouw vertrouwde garage. Wat als er iets mis mee is?

Kilometerstand

Je gaat kijken en een proefrit maken, maar wat weet je van de camper of caravan? Weet je of het voertuig schade heeft gehad en of de kilometerstand juist is ? Hoe zeker ben je van je aankoop?

Onafhankelijk

Camperhost onderzoekt je beoogde camper, buscamper of caravan grondig. We geven betrouwbaar en onafhankelijk advies en hebben er geen belang bij of u van een bepaalde dealer/verkoper de aankoop doet of niet. We willen wel dat je waar krijgt voor je geld en weet wat je koopt.

Camper / Caravan aankoopkeuring

Wil je zeker zijn van je aankoop? Laat dan altijd een professionele aankoopkeuring uitvoeren voor je nieuwe camper of caravan, voordat je een koopcontract tekent. Met de aankoopkeuring van Camperhost weet je exact en vooraf wat de technische staat van je beoogde voertuig is. Met onze aankoopkeuring ondek je o.a. de technische mankementen die anders verborgen zouden blijven.

Onderhandeling

Onze aankoopkeuring kan gebruikt worden bij de onderhandeling om een voordelige aankoopprijs te krijgen voor je beoogde camper of caravan en eventueel onderhoud mee te nemen bij de aankoop. Carhost / Camperhost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Met ons rapport ga je een sterkere onderhandelingspositie in en hierdoor hebben wij bij 100% van aankopen geld bespaard! Door samenwerking met Camperhost voorkom je extra kosten en met ons onderhoudsadvies kun je zorgeloos genieten van je nieuwe aankoop.

camperhost aankoopkeuring camper caravan

Binnen 24 uur contact

Bekijk ook onze reviews op Google

Carhost auto/camper aankoopkeuringen.
Carhost auto/camper aankoopkeuringen.
280 Google recensies
Matthijs Harders
Matthijs Harders
2022-03-08
Fijn contact, alles snel geregeld, duidelijke uitleg en beschrijving. Aanrader om er gebruik van hun diensten te maken, zeker met een al wat oudere camper wanneer je niet tegen verassingen wilt aanlopen na de aankoop.
Meindert van Dijk
Meindert van Dijk
2022-03-07
De keurmeester was een rustige man. Sprak duidelijk en begrijpelijk. Was erg geconcentreerd bezig met zijn werk. Bekeek de auto en de opbouw van alle kanten en voerde diverse metingen uit. Alles is bekeken en beproefd. Daarna een mondeling verslag van zijn bevindingen. De aankoopkeuring is naar mijn idee zorgvuldig uitgevoerd en ik heb een goed beeld gekregen van de camper.
Philip Vlaskamp
Philip Vlaskamp
2022-03-07
Wij zochten een leuke camper en hadden deze gevonden, maar ja, hoe staat het er technisch bij. Wij hebben de camperhost ingeschakeld voor dat gedeelte.Deze hebben een zeer uitgebreide keuring gedaan en uiteindelijk een positieve uitslag gegeven. De comunicatie van camperhost was uitstekend. En we kunnen het zeker aanraden. Mvg Philip Vlaskamp
Marco Smouter
Marco Smouter
2022-03-03
Heb Carhost in de arm genomen bij aanschaf van een nieuwe auto. Analyse, zover ik kan beoordelen, prima uitgevoerd. Remmen waren komend jaar aan vervanging toe. Dat had ik zelf niet ontdekt. Met verkoper daar direct afspraken over kunnen maken. Daarmee zijn de kosten al terugverdiend. Top dus. Ook uitgebreid rapport en set foto’s ontvangen. Kortom, zeker het geld waard. Prima partij.
Emmy Smits
Emmy Smits
2022-03-02
We hadden een mooie auto gezien bij een net bedrijf, ik had een goed gevoel maar toch voor het eerst een aankoopkeuring van de auto laten doen. Kim van Carhost legde alles duidelijk uit, omdat ik er onbekend mee was, en zij was zeer gedreven om zsm een afspraak met het autobedrijf te regelen. De keuring duurde 1,5u en ik werd na afloop door Ronald gebeld om het uitgebreide keuringsrapport door te nemen. Ik ontving zelfs 50 foto's ter illustratie. echt top! Jullie keuring was voor ons de laatste stap voor een tevreden aankoop. Ik raad Carhost bij iedereen aan, dank jullie wel. Grtn uit Veghel.
P Vz
P Vz
2022-03-01
Vandaag een camper laten keuren door carhost. Snelle communicatie omtrent tijd en plaats. Keuring gedaan bij de dealer conform afspraak door Ronald. Volledig rapport en deskundig mondeling ook nog toegelicht. Aanrader voor wie een professioneel keuringsbedrijf zoekt.
Onno van Piggelen
Onno van Piggelen
2022-02-20
Heb mijn Hymer b614sl laten keuren door Carhost. De keuring is zeer grondig en professioneel uitgevoerd. Het rapport was uitgebreid en gedetailleerd met bruikbare adviezen. Een volgende camper zou ik zeker weer door carhost laten keuren.
Gerard
Gerard
2022-02-18
Zeer uitgebreide keuring en rapport mocht het nodig zijn dan gaan we weer van de diensten van Carhost gebruik maken.

Diverse pakketten van Camperhost

Camper Basis (B)
€185

Geschikt voor:

 • Campers met rijbewijs B
 • Campers tot 7 meter

Inbegrepen in dit pakket:

 • Aankoopkeuring (rapport)
 • Uitlezen elektronische systemen (aandrijflijn, motor)
 • Onderhoudsadvies
 • Kilometerstand check
 • Uitgebreide proefrit
 • Binnen 24 uur contact
 • Lak-dikte controle
 • Geen extra kosten

Toelichting

Een keuring speciaal voor het technische onderstel en cabine. Exclusief camper op- of inbouw.

Wat zeggen onze klanten?

Onze partners

085 - 4000032