skip to Main Content

Camperhost: aankoopkeuring en bemiddeling campers & caravans

Camperhost geeft je zekerheid over je beoogde (tweedehands) camper, caravan of buscamper; te beginnen met een professionele aankoopkeuring . Onze expertise in elektronica, onze verkoopervaring en onze passie voor het vak zetten wij in voor het aankopen van je nieuwe occasion of als je alleen een aankoopkeuring wilt. Wij zijn ook in te schakelen voor aankoopbemiddeling. Camperhost verleent zijn diensten binnen 24 uur op locatie in heel Nederland.

Erwin Smellink - Carhost

Erwin Smellink

Ik ben Erwin, ben ruim 25 jaar werkzaam in de autobranche en heb hierin als monteur gewerkt (allround monteur, apk, auto-elektronica-specialist . Daarnaast heb ik 8 jaar bij een auto-materialenzaak gewerkt als verkoper binnen- en buitendienst. Van daaruit ben ik bij auto-dealers gaan werken als magazijnchef en later in de aftersales en een gedeelte verkoop.
Met mijn kennis en ervaring kan ik zorgen dat je kan genieten van je nieuwe auto, camper, caravan of buscamper.
Ik sta klaar. Bel, app of chat van 9u-22u.

 

Kim van der Kaap

Mijn naam is Kim van der Kaap en ik ben woonachtig in Deventer. Sinds 2001 ben ik parttime werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk.

Aangezien mijn partner Erwin het langzaamaan steeds drukker krijgt met zijn bedrijf Carhost (en daarnaast sinds kort ook Camperhost is gestart) probeer ik hem, daar waar nodig, te helpen en te ondersteunen met onder andere de financiële administratie en andere administratieve handelingen.

 

Wat zeggen onze klanten?
085 - 4000032