skip to Main Content

Hulp bij het kopen van je nieuwe camper

Camper aankoophulp kan uitkomst bieden als je een occasion camper op het oog hebt en je graag wilt weten of het een goede camper is. Overweeg je de aankoop van een camper of buscamper en wil je er zeker van zijn dat je de juiste prijs ervoor betaalt, is het handig om een kenner mee te laten kijken. Bij Camperhost bieden we verschillende pakketten aan om je te helpen bij de aankoop van een camper op locatie. Of je van een particulier koopt of bij een bedrijf maakt voor ons niet uit. Als onafhankelijke partij in de aankoop delen wij onze bevindingen, zodat jij weet in welke staat de camper is. Met de rapportages van onze keuringen sta je sterk in de onderhandeling en kun je een goede prijs voor de camper bedingen. Wil je dat liever niet zelf doen? Dan bemiddelen wij een goede prijs voor je. De kosten van onze aankoophulp verdien je dus makkelijk weer terug.

Aankoophulp voor goede prijs voor goede camper

Waaruit bestaat onze camper aankoophulp? Bij de keuring op locatie nemen we de camper of buscamper mee voor een proefrit, lezen we de elektronica uit en bekijken we het onderhoudsrapport. Met deze informatie weet je precies in welke staat de camper is en wat een goede prijs is voor de camper. Als je weet waar je aan toe bent weet je ook welke kosten je op termijn kunt verwachten voor onderhoud of reparatie. Als je meer wilt weten over onze camper aankoophulp, diensten en de kosten daarvan, kun je altijd persoonlijk contact opnemen met onze keurmeester. Deze helpt je de juiste keuze te maken als het gaat om de pakketten. Hierbij letten we natuurlijk altijd op jouw budget.

aankoophulp camper

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

hulp bij aankoop camper

Onafhankelijke en betrouwbare keurmeester

Onze onafhankelijk keurmeester heeft veel kennis en ervaring op het gebied van campers, caravans en buscampers. Zo weet hij de camper op waarde te schatten en daarmee ook wat een goede prijs voor de camper is. Het inschakelen van een camper aankoophulp is een goede manier om de prijs te bepalen en kosten voor toekomstig onderhoud te drukken. Met onze bevindingen heb je een sterke onderhandelingspositie. De kosten voor onze hulp verdien je makkelijk terug, omdat je geen te hoge prijs betaalt.

Camperhost inschakelen voor camper aankoophulp

Je wilt natuurlijk een goede prijs betalen voor je nieuwe camper. Laat je daarom op locatie bijstaan door de keurmeester van Camperhost. Een afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-4000032 of per mail via info@camperhost.nl. Voorkom onvoorziene kosten en laat je bijstaan door Camperhost. Met aankoophulp op locatie koop je een nieuwe camper voor een goede prijs!

085 - 4000032