skip to Main Content

Betrouwbare camper bemiddeling voor camper aankoop

Heb je een leuke tweedehands camper op het oog en heb je bemiddeling nodig om de beste prijs voor je camper af te spreken? Camperhost helpt je met camper bemiddeling op elke locatie in Nederland. Bij Camperhost kun je terecht voor een aankoopkeuring en camper bemiddeling voor de beste prijs voor je camper. Dan weet je zeker dat je voor een goede prijs een goede en betaalbare camper koopt. Zo kun je vele kilometers genieten van het heerlijke vrije vakantiegevoel. Voordat we tot aankoopbemiddeling overgaan, heeft onze gediplomeerde keurmeester de beoogde camper aan een keuring onderworpen en beoordeeld op mogelijke verborgen gebreken. blijven. Op basis van het keuringsrapport van Camperhost heb je een sterke onderhandelingspositie voor de aankoop van de camper.

Aankoopbemiddeling
€ 65
 • Altijd de beste prijs voor je aankoop en je inruil;
 • Hulp bij onderhandelen;
 • Toekomstig onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten; En verwerking van nog noodzakelijk onderhoud in je aankoopprijs.
 • Hoe je aankoop wordt afgeleverd en of dit niet te duur is;
 • Degelijke garantie die past dit bij de bekende problemen van het type camper;

aankoopbemiddeling camper

Altijd de beste prijs met camper bemiddeling

Op vakantie met een camper is een heerlijke manier om van je vrije tijd te genieten. Een vakantie moet zorgeloos zijn en daarom is het fijn om te weten in wat voor een camper je het avontuur tegemoet treedt. Met Camperhost heb je de zekerheid van de kennis van een gediplomeerde keurmeester die de camper grondig onderzoekt op onder andere kilometerstand en en onderhoudshistorie. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste prijs betaalt. Wij geven betrouwbaar en onafhankelijk advies. Het is onze taak om jou de beste prijs voor je camper te laten betalen.

hulp bij aankoop camper bemiddeling

Koop een goede camper voor een topprijs

Je koopt natuurlijk niet elke dag een camper. Bij Camperhost is dat onze dagelijkse bezigheid. Wij zijn helemaal op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van campers en buscampers. Bovendien weten we ook welke campers in de afgelopen tientallen jaren op de markt verschenen zijn. We durven wel te stellen dat wij weten waar we op moeten letten en hoe je het beste onderhandelt over een camper. We kennen de waarde en weten wat een camper nodig heeft aan onderhoud. De kosten voor het onderhoud nemen we mee in de onderhandelingen. Niet iedereen vindt het prettig om te onderhandelen en ook dat kan een reden zijn om de onderhandelingen aan ons over te laten. Wij kijken met een kritische en ervaren blik naar de camper. Met onze bevindingen uit onze keuring koop je gegarandeerd een goede camper voor een goede prijs.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Persoonlijk advies bij camper bemiddeling

Voor onze camper bemiddeling kun je bij Camperhost kiezen voor persoonlijk advies en heb je de keuze een aantal pakketten ter ondersteuning van je aankooptraject. Onze keurmeester geeft je persoonlijk advies over welk pakket het beste past bij jouw hulpvraag voor de aankoop van een occasion buscamper. Voor bemiddeling bieden wij een basispakket, een professioneel pakket en een bemiddelingspakket. Als je kiest voor het professionele pakket assisteert Camperhost je bij de aankoop van je camper. Tot het basispakket behoren onder meer een uitgebreide proefrit en een algehele technische controle.

camperhost camper bemiddeling pakket

Waarom kiezen voor camper bemiddeling?

Bij Camperhost willen wij zeker weten dat je een goede en betrouwbare camper koopt. Veilig en onbezorgd kunnen reizen is waar wij voor gaan. Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan camper bemiddeling. Omdat onze diensten zorgen voor een sterke onderhandelingspositie, betaal je altijd een goede prijs voor de camper. De kosten voor onze camper bemiddeling verdien je daarmee makkelijk terug. Wij bemiddelen voor je bij de aankoop van een camper bij zowel dealers als particulieren. Een aantal belangrijke punten die wij meenemen in de camper bemiddeling zijn:

 • Hoe zit het met het onderhoud van de camper?
 • Hoe houd je de kosten voor het toekomstige onderhoud zo laag mogelijk?
 • Wat is de juiste prijs?
 • Is het mogelijk om een camper in te ruilen?
 • Welke prijs krijg je dan?
 • Als je de uiterste prijs krijgt, hoe wordt de camper dan afgeleverd?
 • Hoe zit het met de garantie?
 • Wat zijn de kosten van het onderhoud aan de camper?
 • Hoe zit het met de bekende problemen van dit type camper?

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Wanneer camper bemiddeling afspreken bij Camperhost?

Je kunt Camperhost bellen voor camper bemiddeling op locatie door heel Nederland Wij zijn dan binnen 24 uur op de afgesproken locatie voor een aankoopkeuring of een aankoopbemiddeling. Bij de aankoopkeuring heb je de optie om aanwezig te zijn. Maar dat hoeft niet perse. Ben je verhinderd? Dan keuren wij de camper en nemen we de bevindingen met je door. Als je ervoor kiest om Camperhost als bemiddelaar op te laten treden, dan mag je daar ongeveer twee uur tijd voor uittrekken. Wij gaan grondig te werk om zeker te zijn dat je een goede prijs voor de camper betaalt en de kosten voor onderhoud in de toekomst reëel zijn.

Maak nu een afspraak met Camperhost

Heb je een leuke camper gezien en wil je Camperhost inschakelen voor camper
bemiddeling of een aankoopkeuring? Onze gediplomeerde keurmeester geeft je persoonlijk advies welk bemiddelingspakket het meest geschikt voor je is. Maak een afspraak via het contactformulier hier op de site. Je kunt ook bellen met 085-4000032 of een e-mail sturen info@camperhost.nl. Camperhost staat binnen 24 uur voor je klaar voor camper bemiddeling op locatie.

Onze partners

autotrust garantie camperhost
logo van huurjecamper
085 - 4000032