skip to Main Content

Aankoopbemiddeling tweedehands bus voor camperbouw

Zoek je hulp bij de aankoop van een occasion bus voor eigen camperbouw? Kies dan voor bemiddeling van Camperhost. Het kopen van een bus of buscamper doe je immers niet zomaar. Je gaat op zoek naar de ideale bus om mee te kunnen toeren. Reizen met een zelfgebouwde buscamper is een heerlijke en vrije manier om eropuit te gaan. Om zeker te zijn van een zorgeloze vakantie of trip is het belangrijk dat je een goede bus koopt als basis voor jouw droom buscamper. Onverwachte kosten door pech of achterstallig onderhoud zijn niet bevorderlijk voor de vakantievreugde. En je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de bus of buscamper. Met de hulp van Camperhost betaal je een goede prijs. Het mooie is dat je de kosten voor onze dienstverlening weer terugverdient door de prijs die je betaalt voor je droom buscamper.

Aankoopbemiddeling
€ 65
  • Altijd de beste prijs voor je aankoop en je inruil;
  • Hulp bij onderhandelen;
  • Toekomstig onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten; En verwerking van nog noodzakelijk onderhoud in je aankoopprijs.
  • Hoe je aankoop wordt afgeleverd en of dit niet te duur is;
  • Degelijke garantie die past dit bij de bekende problemen van het type camper;

aankoopbemiddeling buscamper

Goede bus(camper) kopen voor een goede prijs

Onderhandelen over de prijs van je droom buscamper is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je dan vertrouwen op de expertise van onze onafhankelijke keurmeesters. Na de keuring op locatie weet je precies in welke staat de buscamper verkeert en wat een juiste prijs is voor de camper. Voorkom hoge kosten voor reparaties en onderhoud met onze aankoopkeuring. Indien gewenst kunnen wij ook bemiddelen, zodat je een goede prijs krijgt. De kosten voor deze bemiddeling verdien je dan weer terug door de scherpe prijs die wij voor je bedingen. Bel Camperhost voor ondersteuning en buscamper bemiddeling op locatie in heel Nederland.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

hulp bij aankoop camper bemiddeling

Aankoopbemiddeling Bus op elke locatie in Nederland

Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken om een afspraak voor je buscamper bemiddeling in te plannen. Binnen 24 uur neemt Camperhost contact op.  Wij komen op locatie om de buscamper te keuren of je te helpen een goede prijs te bedingen. Bemiddeling vereist behoorlijk wat kennis en ervaring en daarom doe je er goed aan je bij te laten staan door een keurmeester van Camperhost. De locatie van de verkoop, of dat bij een dealer of een particulier, is maakt voor ons niet uit. In de bemiddeling nemen we ook de kosten voor het onderhoud mee. Zo houden we ook de toekomstige onderhoudskosten laag.

Afspraak maken met Camperhost

Wil je meer weten over de kosten en de mogelijkheden van bemiddeling voor bussen en buscampers? Neem dan gerust contact op met Camperhost. Je kunt het contactformulier op de website invullen. Maar je kunt ons natuurlijk ook via 085-4000032 of mailen viainfo@camperhost.nl. Verzeker jezelf van een goede prijs voor je nieuwe bus of buscamper met de bemiddeling van Camperhost op locatie in heel Nederland.

Onze partners

085 - 4000032