skip to Main Content

Aankoopkeuringen – zeker van je aankoop

Heeft u een mooie camper, caravan of buscamper occasion op het oog? Voorkom hoge kosten door verborgen gebreken met een professionele aankoopkeuring van Camperhost. Met onze aankoopkeuring in hand heeft u een sterke onderhandelingspositie, bent u zeker van uw aankoop, en heeft u in 100% van gevallen de kosten van de keuring snel terugverdiend.

Aankoopkeuring Camper

Aankoopkeuring Camper

Aankoopkeuring met een uitgebreide proefrit, het uitlezen van elektronische / hybride systemen, lak-dikte controle ivm schade, algehele technische controle en het interieur. We zijn binnen 24-uur op locatie.

Lees meer

Aankoopkeuring Caravan

Aankoopkeuring Caravan

Aankoopkeuring met een uitgebreide controle van elektronische systemen, gas/water, remsystemen, kitnaden en vochtmeting in de caravan. We zijn binnen 24-uur op locatie in heel Nederland

Lees meer

Aankoopkeuring Buscamper

Aankoopkeuring Buscamper (Bus)

Bus op het oog voor buscamper bouw? Camperhost geeft u zekerheid met een uitgebreide buscamper aankoopkeuring. Controle van elektronica, kilometerstanden, lak-dikte voor schade en een uitgebreide proefrit. In heel NL snel op locatie.

Lees meer

Aankoopbemiddeling – altijd de beste prijs

Wilt u hulp bij het onderhandelen van de beste prijs voor uw beoogde aankoop?Met de aankoopbemiddeling van Camperhost regelen we voor u de beste prijs voor uw nieuwe camper, caravan of buscamper en voor uw inruil (indien toepasbaar). Ook assisteren we u bij het uitonderhandelen van onderhoudswerkzaamheden, een passende garantie en de aflevering van uw aankoop. U kunt hierbij altijd rekenen op persoonlijk advies.

Aankoopbemiddeling Camper

Aankoopbemiddeling Camper

Professionele aankoopbemiddeling voor campers. Camperhost assisteert bij de aankoop van de camper zodat je zeker weet dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe camper en de hoogste inruilprijs krijgt.

Lees meer

Aankoopkeuring Caravan

Aankoopbemiddeling Caravan

Professionele aankoopbemiddeling voor caravans. Camperhost assisteert bij de aankoop van de caravan zodat je zeker weet dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe bus en de hoogste inruilprijs krijgt.

Lees meer

Aankoopbemiddeling Buscamper

Aankoopbemiddeling Bus(camper)

Professionele aankoopbemiddeling voor buscampers. Camperhost assisteert bij de aankoop van de bus of buscamper zodat je zeker weet dat je de juiste prijs betaalt voor je nieuwe bus en de hoogste inruilprijs krijgt.

Lees meer

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Meer info over onze overige pakketten

Occasion Kopen In Het Buitenland

Garantie

Voorkom onverwachte reparatiekosten door mankementen aan je nieuwe aankoop met passende garantie voor je camper, caravan of buscamper! Camperhost helpt jou de garantie uitzoeken die past bij jouw wensen in samenwerking met onze partner Autotrust.
Occasion Zoeker

Wat houdt de occasion-zoeker in?

Het vinden van een vele occasions is tegenwoordig heel makkelijk achter de laptop of pc, maar het vinden van de juiste occasion is vaak een stuk moeilijker en berust op diverse vragen. Welk merk wil je het liefst? Wil je een luxe of juist heel betrouwbare occasion? Hoeveel kilometers verwacht je gaan rijden, zoek je een camper die rijdt op benzine, diesel of juist hybride? Hoeveel ruimte moet je nieuwe camper of caravan over beschikken?

Camperhost heeft betrouwbare connecties en veel ervaring. Hierdoor kunnen wij de juiste tweedehands camper, caravan, buscamper of auto voor je vinden!

Occasion Kopen In Het Buitenland

Occasion kopen in het buitenland?

Mooie camper of caravan gezien over de grens? Camperhost kan je adviseren en begeleiden bij de aankoop van een occasion in het buitenland. Wij hebben ruime ervaring met het bemiddelen van de invoer van occasions’ en het opstellen van BPM-berekeningen.
Wij helpen je graag met het importeren van een camper of caravan en de bijbehorende zaken zoals de BPM-berekening en BTW-afhandeling en een kilometerstand check. Ons doel voor je is een kwalitatief goede camper of caravan te importeren tegen de scherpste prijs mogelijk.
Ontzorgpakket

Wat houdt ons unieke ontzorgpakket in?

Uniek bij Camperhost is het ontzorg-pakket: voor 1 vast bedrag per jaar nemen wij je technische zorgen wat betreft uw camper uit handen.

Wij maken de afspraak bij je eigen garage of een garage bij je in de buurt. We halen de camper bij je thuis op en regelen vanaf dat moment de onderhandelingen en prijs-afspraken wat betreft onderhoud en overleggen dit met je. Na afloop zorgen wij ervoor dat je camper weer keurig bij je voor de deur staat. Wist je dat er bij een onderhoudsbeurt erg veel geld bespaard kan worden? Afhankelijk van uw omstandigheden ( denk aan bv aantal kilometers, welke bandenkeuze, etc ) is een grote beurt niet altijd jaarlijks nodig en kunt je geld besparen op uw onderhoud. Geïnteresseerd? Laat u voorlichten door Camperhost.

Onze partners

085 - 4000032