skip to Main Content

Aankoopkeuring voor een betrouwbare camper

Door een aankoopkeuring voor je camper op locatie weet je precies wat je koopt. Op vakantie gaan met een camper biedt je ruime mogelijkheden, maar dan wil je natuurlijk wel reizen met een goede en betrouwbare camper. Heb je je oog laten vallen op een camper? Met een aankoopkeuring door Camperhost ben je zeker van je aankoop. Met Camperhost weet je zeker dat je ondersteuning krijgt van een onafhankelijke, erkende en ervaren keurmeester. Bel daarom meteen met Camperhost voor een afspraak. Wij nemen binnen 24 uur contact op.

Camper Basis (B)
€185

Geschikt voor:

  • Campers met rijbewijs B
  • Campers tot 7 meter

Inbegrepen in dit pakket:

  • Aankoopkeuring (rapport)
  • Uitlezen elektronische systemen (aandrijflijn, motor)
  • Onderhoudsadvies
  • Kilometerstand check
  • Uitgebreide proefrit
  • Binnen 24 uur contact
  • Lak-dikte controle
  • Geen extra kosten

Toelichting

Een keuring speciaal voor het technische onderstel en cabine. Exclusief camper op- of inbouw.

Aankoopkeuring camper op elke locatie in Nederland

Als je een camper wilt kopen is het fijn om iemand mee te nemen met verstand van zaken. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs voor de camper betaalt. De aankoopkeuring van Camperhost helpt je bij het bemiddelen op locatie bij de aankoop van je camper. Camperhost onderwerpt de camper aan een nauwkeurige inspectie. Door ons uitgebreide rapport over de technische staat van de camper weet je precies waar je aan toe bent en wat een goede prijs voor de camper is. De kosten die je maakt voor de keuring verdien je zo weer terug.

aankoopkeuring camper

camper aankoopkeuring hulp bij aankoop

Aankoopkeuring: geringe kosten voor beste aanschafprijs

Niemand wil teveel betalen. En niemand staat graag met pech langs de weg. Een aankoopkeuring op locatie door Camperhost voorkomt beide problemen, twee vliegen in één klap dus. Weet zeker dat je de juiste prijs voor je camper betaalt met onze camper aankoopkeuring op locatie.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Kosten van camper aankoopkeuring

Camperhost biedt meerdere pakketten als het gaat om de aankoopkeuring. Je hebt de keuze uit basis, professional en bemiddeling. Wij helpen je graag het juiste pakket kiezen. De prijzen van deze pakketten zijn verschillend. Uiteraard maak je dus extra kosten bij de aankoop van een camper, maar je verdient deze kosten makkelijk terug. Met het uitgebreide rapport weet je namelijk precies wat je koopt en wat de camper waard is. Daardoor heb je een sterke positie in de onderhandeling en koop je de camper voor de juiste prijs! Waarom zou je teveel betalen?

Deskundige en onafhankelijke camper aankoopkeuring

Camperhost is een gediplomeerde keurmeester die een onafhankelijke en deskundige camper aankoopkeuring uitvoert. Hierbij wordt de camper grondig onderzocht voordat je tot aankoop over gaat. Die keuring doen wij ook op locatie, overal in Nederland. Wij onderzoeken de camper grondig, ook bij particuliere verkoop op locatie. De onderhoudshistorie van de camper wordt dan ook uitgebreid onderzocht. Ons advies is onafhankelijk en betrouwbaar. Ons doel is dat jij veilig op reis kunt met een camper waar je een eerlijke prijs voor hebt betaald.

aankoopkeuring campervan

Ondersteuning en advies op locatie door Camperhost

Camperhost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de camperbranche. Bij ons heb je persoonlijk contact met de keurmeester. Dat maakt de communicatie zeer eenvoudig. De apparatuur en elektronica in een camper maakt het voertuig vaak prijzig. Daarom gebruikt Camperhost de nieuwste uitleesapparatuur. Dit maakt het mogelijk om te controleren of alle elektronische systemen van de camper in orde zijn. Daarnaast nemen we de camper mee voor een proefrit en wordt de onderhoudsgeschiedenis gecontroleerd.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Camper onderhoudsrapport voor een goede prijs

De aankoopkeuring van de camper door Camperhost biedt je een gunstige onderhandelingspositie bij de aanschaf van de camper. Dankzij het uitgebreide rapport is het mogelijk om bijvoorbeeld extra onderhoud of een voordelige aankoopprijs te bedingen. Camperhost heeft in het verleden bij 100% van de aankopen geld bespaard. Onze betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en deskundigheid zorgen ervoor dat je precies weet wat de staat van de camper is. Met ons onafhankelijke en betrouwbare rapport bepaal je of de koop verstandig is of niet. Betaal de juiste prijs voor je nieuwe camper met Camperhost!

Afspraak maken met Camperhost

Het maakt niet uit waar in Nederland je een camper wilt kopen. Camperhost neemt binnen 24 uur contact op door heel Nederland en geeft deskundig en onafhankelijk advies. Met ons aankooprapport heb je een sterkere onderhandelingspositie bij de aankoop van een camper en krijg je een goede prijs. Heb je een camper op het oog en wil je snel weten wat de juiste prijs voor deze camper is? De kosten die je maakt voor de aankoopkeuring verdien je makkelijk terug. Maak snel een afspraak met Camperhost via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-4000032 of stuur een mail naar info@camperhost.nl. Onze medewerkers vertellen je alles over de kosten van de keuring en de inhoud ervan. Voor een onafhankelijke aankoopkeuring voor je camper maak je een afspraak met Camperhost.

Onze partners

085 - 4000032