skip to Main Content

Aankoopkeuring bus voor eigen buscamper bouw

Heb jij al langer de droom om een eigen buscamper te bouwen van een passende tweedehands bus? Met een aankoopkeuring voor je potentiële buscamper weet je zeker dat je een veilige en betrouwbare bus koopt, waarmee je vele onbezorgde kilometers kunt touren. Die aankoopkeuring kan op elke locatie plaatsvinden. Eventueel ook in het buitenland. Met de gediplomeerde keurmeesters van Camperhost heeft u betrouwbare ondersteuning bij de aankoop van een tweedehands bus of buscamper. Wij helpen u met het bemiddelen bij de aankoop van een goede prijs voor voor je beoogde bus. Bij Camperhost zijn wij ervaren in het keuren van campers, caravans en bussen voor camperbouw.

Bus(camper) Basic
€ 185
  • Aankoopkeuring (rapport)
  • Uitlezen elektronische systemen (aandrijflijn, motor)
  • Onderhoudsadvies
  • Kilometerstand check
  • Uitgebreide proefrit
  • In heel Nederland binnen 24 uur
  • Lak-dikte controle
  • Geen extra kosten

Betreft bus voor ombouw naar camper

aankoopkeuring buscamper

Aankoopkeuring bus op locatie

Camperhost verzorgt de aankoopkeuring van je beoogde bus voor buscamper bouw op locatie. Waar in Nederland je ook bent, je kunt zomaar een leuke occasion bus tegenkomen. Dan wil je natuurlijk weten of dit een betrouwbare bus is die nog vele kilometers mee op vakantie kan. Maak in dat geval zo snel mogelijk een afspraak met Camperhost voor een aankoopkeuring van je bus of voor bemiddeling over de aanschafprijs van de bus.

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Wat houdt een aankoopkeuring voor je bus op locatie in?

Het is fijn om op pad te gaan met een betrouwbare en veilige bus. Daarom kunnen wij de aankoopkeuring voor je doen. Wat houdt de aankoopkeuring voor de bus in? Wij bekijken onder andere de onderhoudsgeschiedenis, we maken een proefrit en lezen de elektra uit. Verder controleren we de kilometerstand en beoordelen we in welke mate er toekomstig onderhoud nodig is aan je bus. Je weet dan ook met welke kosten je in de toekomst te maken kunt krijgen. Koop je de bus via een een particulier of bij een dealer? In beide gevallen voeren wij de aankoopkeuring en aankoopbemiddeling voor je uit. Met de aankoopkeuring van Camperhost in de hand heb je altijd een sterke onderhandelingspositie, en betaal je gegarandeerd een zeer redelijke prijs voor je bus.

Aankoopkeuring voor de beste prijs voor je droom buscamper

Waarom kiezen mensen voor een aankoopkeuring van Camperhost? De aankoop van een tweedehands bus is in de meeste gevallen een behoorlijke uitgave. Dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat je waar krijgt voor je geld. Onze onafhankelijke en betrouwbare keurmeesters keuren de bus voor je om zeker te weten dat de bus in goede conditie is en gebruikt kan worden als basis voor een buscamper. Op basis van onze aankoopkeuring kunnen wij je adviseren over een goede prijs voor de bus. Onze aankoopkeuring is geheel onafhankelijk, waardoor je altijd kunt rekenen op een betrouwbaar advies. De kosten voor de keuring zijn zeer schappelijk. Met de meest redelijke prijs die je uiteindelijk voor je bus betaalt, verdien je de kosten van de aankoopkeuring als het ware terug.

aankoopkeuring buscamper buscamper bouwen

Afspraak maken met Camperhost

Wil je een afspraak maken voor een aankoopkeuring voor een bus of heb je vragen over onze diensten? Twijfel niet om contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-4000032 of stuur een mail naar info@camperhost.nl. Uiteraard kun je ook met vragen bij ons terecht, de keurmeesters geven je graag persoonlijk advies. Wil je zeker weten dat je een goede prijs betaalt voor je buscamper? Plan dan nu een aankoopkeuring in voor je buscamper op locatie in Nederland.

Onze partners

085 - 4000032