skip to Main Content

Aankoopkeuring voor je camper of caravan uit Duitsland

Net zoals auto’s worden ook caravans en campers vanuit Duitsland in Nederland ingevoerd. Om de belasting zo gunstig mogelijk uit te laten vallen komt het nog wel eens voor dat er bij het invoeren van een camper of caravan creatief wordt omgegaan met de administratie. Wil je weten wat je koopt? Ga dan voor de aankoopkeuring van je camper of caravan in Duitsland door Camperhost. Onze betrouwbare en erkende keurmeesters kunnen je na de aankoopkeuring precies vertellen hoe het staat met de caravan of camper uit Duitsland. En ook wat een goede prijs voor het kampeermiddel is. Met de caravan en camper aankoopkeuring van Camperhost heb je direct een goed beeld van wat je kunt verwachten van je aankoop en de bijbehorende kosten.

Caravan of camper aankoopkeuring in Duitsland is raadzaam

Een vakantie breng je liever niet door langs de weg, wachtend op pechhulp. Daarom is het handig als je weet wat je koopt. Een aankoopkeuring is een grondige manier om in kaart te brengen wat de staat van de caravan of camper is die je wilt kopen. Ook als deze uit Duitsland afkomstig is krijg je van ons een heldere rapportage om je onderhandelingspositie te versterken. De kosten die je maakt voor onze caravan en camper aankoopkeuring verdien je weer terug door goed te onderhandelen over de prijs van jouw camper of caravan.

aankoopkeuring camper duitsland

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

aankoopkeuring caravan duitsland

Kies voor onze onafhankelijke aankoopkeuring

Camperhost verzorgt een onafhankelijke camper en caravan aankoopkeuring in Duitsland. Dan weet je zeker dat je een verstandige en veilige aankoop doet in Duitsland. eker weet dat je een onafhankelijke partij inhuurt voor de aankoopkeuring van een camper of caravan. Ook als er bij het invoeren vanuit Duitsland sommige gegevens niet helemaal juist zijn doorgekomen halen de keurmeesters de onderste steen boven. Zo bestaan er geen onduidelijkheden meer over de waarde van de caravan of camper die jij wilt kopen. En zo kun jij een goede prijs bedingen.

Afspraak maken met Camperhost voor aankoopkeuring

Heb je een camper of caravan uit Duitsland op het oog, wil je weten wat je koopt en wat er bij het invoeren in Nederland komt kijken? Schakel dan de hulp in van Camperhost. Wij onderwerpen de caravan of camper aan een grondig inspectie en, indien gewenst, helpen we bij onderhandeling over de prijs. Voor een afspraak vul je hier op de site het contactformulier in, bel je ons via 085-4000032 of mail je naarinfo@camperhost.nl. Voor een aankoopkeuring van een camper of caravan uit Duitsland schakel je de kenners in van Camperhost.

Onze partners

085 - 4000032