skip to Main Content

Aankooptips voor het vinden van de juiste camper

Een nieuwe camper koop je natuurlijk niet iedere dag. Daarom is het verstandig om van tevoren wat onderzoek te doen naar het aanbod aan campers. Zo weet je dat je de juiste camper koopt. Heb je gevonden wat je zoekt, dan doe je er goed aan om Camperhost in te schakelen voor een aankoopkeuring en/of een bemiddeling bij de aankoop. Dan weet je precies wat je koopt en wat de waarde van de camper is. Voor nu geven we je alvast een aantal handige camper aankooptips!

Budget opstellen voor camper aankoop

Het aanschaffen van een camper is een behoorlijke uitgave. Het is daarom verstandig om voor jezelf te bepalen wat je budget is voor de aankoop van een camper. Om een beeld te krijgen van de prijzen kun je een dealer bezoeken of online informatie inwinnen. Heb je bijvoorbeeld een auto om in te ruilen? Ook dat moet je dan meenemen bij het opstellen je budget voor een camper aankoop.

tips voor kopen camper

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

Welke eisen stel je aan je camper?

Als je een camper koopt moet je eerst in kaart brengen wat de reden is dat je er een wilt kopen. Wat wil je ermee doen? Waar wil je heen reizen, hoeveel mensen gaan er mee en wat verwacht je van de camper? Dit zijn de logische eerste stappen om een selectie te maken. Heb je kinderen, en zo ja, slapen die in de camper of buiten in een tent? Je krijgt zo een overzicht van je wensen. Het aantal slaapplaatsen, het vermogen en andere opties.

aankooptips camper hulp bij kopen camper

Professionele aankoopbemiddeling inschakelen

Camperhost heeft onafhankelijke keurmeesters die een camper voor aankoop keuren. Hierbij worden rapporten opgesteld over de technische specificaties, het onderhoud en kilometers. Indien gewenst helpen wij je onderhandelen over de prijs. Met onze bevindingen sta je sterk in de onderhandeling en betaal je nooit te veel.

Afspraak maken met Camperhost voor camper aankoop

Als je de camper van je dromen hebt gevonden, is het handig om zeker te weten dat je er bijvoorbeeld de Alpen mee over kunt. Daarom bieden de keurmeesters van Camperhost graag hun diensten aan. Maak een afspraak voor een aankoopkeuring op locatie en eventuele bemiddeling bij de aankoop. Je bereikt ons eenvoudig via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-4000032 of per mail via info@camperhost.nl. Met de camper aankooptips van Camperhost vind je zeker de perfecte camper!

Onze partners

085 - 4000032