skip to Main Content

Hulp bij het kopen van een caravan

Heb je hulp nodig bij het kopen van een caravan? Om zeker te weten dat je de juiste caravan koopt én dat je de juiste prijs ervoor betaalt, is het handig om een kenner mee te laten kijken. Bij Camperhost bieden we verschillende pakketten aan voor caravan aankoophulp op locatie. Het maakt daarbij niet uit of je de caravan koopt van een particulier of van een dealer. Als onafhankelijke partij in de koop delen wij onze bevindingen, zodat jij weet in welke staat de caravan is. Met de rapportages van onze keuringen sta je sterk in de onderhandeling en kun je een goede prijs voor de caravan bedingen. Wil je dat liever niet zelf doen? Dan bemiddelen wij een goede prijs voor je. De kosten van onze caravan aankoophulp verdien je dus makkelijk weer terug. Neem contact op met Camperhost en plan snel een afspraak op locatie in.

De juiste prijs betalen voor de juiste caravan

Met de aankoophulp van Camperhost weet je zeker dat je de juiset prijst betaal voor de juiste caravan. Bij de keuring op locatie nemen we de caravan mee voor een proefrit, lezen we de elektronica uit en bekijken we het onderhoudsrapport. Met deze informatie weet je precies in welke staat de caravan is en wat een goede prijs is voor de caravan. Hij biedt je alle hulp bij het kopen van de caravan. Als je weet waar je aan toe bent, weet je ook welke kosten je op termijn kan verwachten voor onderhoud of reparatie. Als je meer wilt weten over onze caravan aankoophulp, diensten en de kosten daarvan kun je altijd persoonlijk contact opnemen met onze keurmeester. Deze helpt je de juiste keuze te maken als het gaat om de pakketten. Hierbij houden we natuurlijk altijd je budget in gedachte.

aankoophulp caravan

Maak een afspraak via 085-4000032 of info@camperhost.nl voor de aankoopkeuring van jouw caravan of camper

hulp bij aankoop caravan

Onafhankelijke en betrouwbare aankoophulp

Onze onafhankelijk keurmeester heeft veel kennis en ervaring op het gebied van caravans. Zo weet hij de caravan op waarde te schatten en dus wat een goede prijs voor je caravan is. Het inschakelen van aankoophulp is een goede manier om de prijs te bepalen en kosten voor toekomstig onderhoud te drukken. Met onze bevindingen heb je een sterke onderhandelingspositie. De kosten voor onze hulp verdien je makkelijk terug, omdat je niet te veel betaald voor de caravan.

Bel Camperhost en regel betrouwbare caravan aankoophulp

Voor hulp bij de aankoop van een caravan kunt je de aankoophulp van Camperhost inschakelen. Laat je daarom bijstaan door de keurmeester van Camperhost bij het kopen van je caravan. Een afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-4000032 of per e-mail via info@camperhost.nl. Voorkom onvoorziene kosten en laat je bijstaan door Camperhost. Met de caravan aankoophulp op locatie can Camperhost koop je altijd een caravan voor een goede prijs!

Onze partners

085 - 4000032